Over ons

Wie zijn we?

iFixers zag het levenslicht in Leuven in de lente van 2012. Tienduizenden gerepareerde toestellen later is het een groeiende winkelketen met vestigingen in Leuven en Brussel. Wij werken voor particulieren, bedrijven, scholen en overheidsinstanties.

De specialiteit van het huis is snel en accuraat reparaties uitvoeren van hoge kwaliteit. In tegenstelling tot de meeste concurrenten maken wij gebruik van originele onderdelen, en krijgen klanten 12 maanden garantie op hun reparaties. In onze goed verlichte en frisse winkels bieden we een vriendelijke en persoonlijke ontvangst met veel aandacht voor de problemen van de klanten.

Naast reparaties bieden we ook een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan van accessoires zoals hoofdtelefoons, laadkabels, beschermhoezen en screen protectors. Voor onze medewerkers voorzien we een aangepaste training om een open houding aan te nemen, zowel naar klanten toe als naar collega’s toe.
Elke dag bijleren is een must om een zo perfect mogelijke reparatie te kunnen uitvoeren.

Waarom iFixers de logische keuze is

Geen gedoe, 1 jaar garantie

Net als onze standaard service dragen wij ons garantiebeleid hoog in het vaandel. Alle garantiegevallen worden met dezelfde zorg en snelheid verwerkt. 

Jouw privacy is belangrijk

iFixers garandeert 100% privacy voor zijn klanten. Onze technici hebben een discretieplicht, jouw toestel is in goede handen

Nadien nog een probleem?

Geen nood, u kan steeds in onze winkel terecht voor al uw problemen. Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk verder te helpen. Op iFixers kan u altijd rekenen.

No cure? No pay!

Wij hanteren het “No cure? No Pay!” principe. Wanneer men vaststelt dat het toestel onherstelbaar is zal er geen kost worden aangerekend. Enkel wanneer een herstelling met succes voltooid is zal deze worden aangerekend.

Tevreden klanten

Vandaag om 10u10 mijn ipad met kapot glas afgeleverd aan een vriendelijke man, en om half 12 klaar, mooi, proper en goed afgewerkt. En aan een correcte prijs

5

Vriendelijke, goede en snelle efficiente service! Scherm van Huawei Y530 was op stock en binnen het uur hersteld voor de op voorhand afgesproken prijs. Een aanrader! Doe zo verder zou ik zeggen

5

Een probleem met je smartphone of tablet?

Wij hebben het binnen het uur opgelost