Na elke uitgevoerde herstelling krijgt u één uur gratis parkeren op parking De Bond (aan het station, op 20m van onze winkel) aangeboden.
Gezellige bedrijfsmeeting

Ook voor bedrijven was
herstellen nog nooit zo eenvoudig.

Herstellingen van smartphones, tablets, smartwatches & computers zonder administratieve of logistieke zorgen, dan is iFixers B2B Partnership de oplossing voor uw bedrijf.

Laat hier uw contactgegevens achter en één van onze accountmanagers neemt binnen de 24u contact met u op.

office with people working

Waarom kiezen voor een
iFixers B2B Partnership?

Smartphones, tablets & computers zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsomgeving. Het beheer, aankopen, herstellen, updaten & beveiligen van deze toestellen brengt vaak kopzorgen met zich mee, de afhandeling gebeurt door verschillende partners, kost energie, opvolging, duurt lang en is vaak niet transparant. iFixers kan u al deze diensten aanbieden via één platform waarbij wij u van A tot Z ontlasten in de volledige flow.

1300bedrijven werken met iFixers samen voor hun herstellingen.
40000herstellingen worden jaarlijks uitgevoerd.
85van alle onderdelen zijn op vooraad Waardoor de herstelling onmiddelijk kan uitgevoerd worden.
100duurzaamheid. Herstellen verlicht de impact op het milieu.

Wat kan u van ons verwachten?

Binnen en buiten garantie

Herstellingen, zowel binnen als buiten garantie.

Status opvolgen

Eenvoudig de status opvolgen van alle lopende herstellingen.

Prioritaire verwerking

Een snelle doorlooptijd van de herstellingen.

Pickup & Return

(Inter)nationale logistiek van de herstellingen, waar en wanneer dan ook.

Privacy

Herstelprocedure conform de met Europese privacynormen.

Facturatie op maat

Facturatie in samenspraak met onze accountmanagers, op maat van uw bedrijf.

Wie kan iFixers van dienst zijn?

We hebben verschillende businessmodellen om uw onderneming specifiek te kunnen ondersteunen waar nodig. iFixers bekijkt samen met u de noden en voorziet een partnership op maat van uw bedrijf.

Verzekeraars

U bent verzekeraar en wil dat de schadegevallen van uw cliënten snel en correct worden afgehandeld met ook de garantie dat u zelf als verzekeraar niet zal worden opgelicht omdat men probeert toestellen onherstelbaar te laten verklaren etc., iFixers is vertrouwd met de specifieke noden van verzekeraars die een hoogstaande kwaliteit willen bieden aan hun cliënten.

Overheidsinstellingen, ziekenhuizen, scholen

Politie, defensie, brandweer, scholen, ziekenhuizen, overheden, allemaal hebben ze een specifieke manier van facturatie en interne verwerking. Wij hebben jarenlange ervaring op vlak van samenwerking met deze diensten en het uitvoeren van hun herstellingen. Flexibiliteit is hier een must, daarom bekijken we graag met uw afdeling of dienst waar we kunnen helpen.

Winkels

Ook voor winkels die toestellen verkopen maar geen herstellingen aanbieden of deze momentele stroef verlopen kan iFixers een uitweg bieden. Er zal mogelijkheden tot shuttleservice waarbij we dagelijks herstellingen ophalen en afleveren. Het voordeel is dat uw eigen identiteit naar de klanten toe behouden blijft en iFixers achter de schermen de herstellingen afhandelt.

Telecomoperatoren

U bent een provider en biedt telefonie aan, u wil uw klanten nog meer binden en service bieden door reparaties aan te bieden zonder hier zelf een interne structuur te voor moeten opzetten en extra mensen aan te werven. iFixers kan in uw naam deze service aanbieden zowel nationaal als internationaal voor herstellingen binnen & buiten garantie.

Reparatiebedrijven

U heeft zelf een herstelbedrijf en wil reparaties uitbesteden omdat u mensen tekort heeft of voor een specifiek type herstelling niet de technische kennis of het materiaal heeft, dit kan.

KMO's & multinationals

Bedrijven van 10 tot 1000+ medewerkers.

Veelgestelde vragen

B2B
Er zijn tijdelijk geen FAQ's beschikbaar.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met onze Cookie policy