Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Herstellen jullie alleen iPhones?

Neen, iFixers herstelt ook andere grote merken zoals Samsung en Huawei. Voor meer informatie kan u terecht op onze website. 

Kunnen jullie ook waterschade herstellen?

Dankzij onze modernste technologie zijn wij in staat om een toestel met vochtschade te herstellen. De hersteltijd is afhankelijk van de vochtschade zelf, het toestel moet namelijk eerst een droogproces ondergaan.
Omwille van die reden is het moeilijk om op afstand een kostprijs door te geven. U komt het best naar onze winkel zodat wij ter plaatse een analyse kunnen maken.

Kan ik mijn toestel ook opsturen?

Dit kan, want onze klanten vinden niet altijd de tijd om naar onze winkel te komen. Bij het opsturen kan u ook bij ons terecht voor een verzendlabel.
Als het toestel goed ontvangen is wordt het dezelfde dag nog verwerkt. Voor meer informatie kan u steeds per mail of telefonisch terecht bij een van onze vestigingen. 

Hoe lang duurt een herstelling?

Meer dan 85% van alle onderdelen zijn op voorraad, deze herstellingen zijn dus binnen de 60 min afgerond. Indien het onderdeel niet voorraadig is moet u rekenen op één extra werkdag. Daarom raden we steeds aan om u toestel aan te melden op voorhand zodat u er zeker van bent dat het onderdeel gereserveerd is en de herstelling snel kan worden afgerond.

Wat houdt de garantieperiode van 1 jaar in?

iFixers voorziet één jaar garantie op al zijn herstellingen. De garantie is enkel van toepassing op het onderdeel dat door ons werd vervangen. Uiteraard gaan we er vanuit dat u het toestel gebruikt als een goede huisvader. Garantiegevallen worden door ons met dezelfde prioriteit behandeld als nieuwe herstellingen.

Kunnen jullie ook software problemen oplossen?

Normaal gezien is onze technische dienst instaat om 80% van de software problemen binnen het uur op te lossen. Maar in sommige gevallen kan het langer duren. Kom langs in onze winkel en vraag naar onze software experts.

Een probleem met je smartphone of tablet?

Wij hebben het binnen het uur opgelost